Salasanan palautus

  Takaisin

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja alla olevassa kuvassa näkyvät merkit.

 
Kirjoita kuvassa näkyvät kuusi merkkiä.
 • Tutustuminen Stadin Ammattiopistoon 17.4.2024 klo 11.00
  Stadin ammatti-​ ja aikuisopisto, Prinsessantien toimipaikka kouluttaa luonnontieteiden -, tekniikan – ja palvelualoille. Prinsessantiellä voi opiskella mm. kondiittoriksi, ruokapalvelujen ammattitutkinnon ja ravintola- ja catering-alan perustutkinnon. Nyt kiltalaisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan tähän uudistettuun Roihuvuoren yksikköön (Prinsessantie 2, 00820 Helsinki) koulutuspäällikk..
  Lue lisää
 • Vuosikokous 2024
  Risteilemme perinteisesti Tallinnaan Viking Line XPRS-laivalla 24.3.2024 klo 10.30 Katajanokalta. Paluu klo 15:30 Tallinnasta ja Helsingissä ollaan 18:00. Jäsenistölleen matkan kustantaa kilta, avecit voivat ostaa matkansa Holvista erillisenä tuotteena. Matka sisältää alkukuohuvan, kokouskahvin ja hedelmät, hytin käytön matkatavarasäilönä ja paluumatkalla herkullisen buffet-ruokailun ruokajuominee..
  Lue lisää
 • Laskiaisrokkaa, punssia ja pullaa
  Sunnuntaina 11.2.2024 klo 15.00 Lauttasaaren kiltahuoneistolla tarjolla perinteisesti hernekeittoa, punssia ja laskiaispullia. Tulethan siis herkuttelemaan ja tapaamaan kiltalaisia sekä tutustumaan tiloihin mikäli eivät vielä entuudestaan tiedossa. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Myös muut perheenjäsenet ovat tervetulleita :) Osoite Isokaari 10 (Käynti Kuikkarinteen puolelta, talon r..
  Lue lisää
 • Lyhyt yleiskokous 5.1.2024 Astoria-kabinetti
  Useasta uudesta jäsenhakemuksesta johtuen, hallitus on päättänyt järjestää klo 18.00 lyhyen yleiskokouksen ennen vuosijuhlan regaalirituaalien aloittamista. Tämän kokouksen tarkoituksena on käydä läpi ja hyväksyä uudet jäsenet, jotta saamme heidät regaloitua vuosijuhlassa ja mukaan killan toimintaan. Pelkkään kokoukseen osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista.Ovet avaamme klo 17.45. ..
  Lue lisää

Suomen Hovimestarien Kilta ry - Collegium Culinarium

Isokaari 10
00200 HELSINKI
collegiumculinarium@gmail.com
044 2319 600

#collegiumculinarium