Collegium Culinarium

CC-kilta Ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

CC-kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Markku Häiväläinen.

  • Vuosijuhla 2020 Brunssi
    Hilton Helsinki Strand 11.1.2020 klo 11:00 Johan Stenbergin ranta 4, Helsinki Pukukoodi: Smart casual
    Lue lisää
  • Vuosijuhla 2020 illallinen
    Hilton Helsinki Strand 10.1. 2020 Johan Stenbergin ranta 4, Helsinki Regaalirituaalit klo 18:45, jonka jälkeen siirtyminen illalliselle. Pukukoodi:Smokki tai tumma puku.
    Lue lisää
  • Vuosijuhla 2020
    Vuoden 2020 vuosijuhla järjestetään Hilton Helsinki Strand 10.1. – 11.1.2020, Johan Stenbergin ranta 4, Helsinki Regaalirituaalit klo 18:45, jonka jälkeen siirtyminen illalliselle. Illallinen ja brunssi 130 € Pukukoodi:Smokki tai tumma puku.
    Lue lisää
  • Vuosijuhla Hotel Sveitsissä 4.1.-5.1. 2019
    Kuljetus Linja-auto kuljetus Kiasman edestä perjantaina 4.1.2019 klo 16:00 paluu lauantaina hotellilta klo 15:00. Kuljetukseen ilmoittautuminen Holvin kautta. (ei veloitusta) Regaalirituaalit Perjantaina 4.1.2019 klo 18.45. Pukukoodi: smokki tai tummapuku Illallinen Sveitsin toast skagen ja luomukananmunaa Ylikypsää karitsaa ja kermaista ohrattoa, sadon sieniä Juust..
    Lue lisää

Collegium Culinarium / CC-Kilta ry

Isokaari 10
00200 HELSINKI
cc.kilta@kolumbus.fi
044 2319 600

Kirjaudu sisään