Collegium Culinarium

CC-kilta Ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

CC-kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Antto Meloni.

 • Vaalikokous 2020 Clarion Hotel Helsinki
  Arvon kiltasisaret ja -veljet! Vaalikokous 2020 järjestetään Clarion Hotel Helsinki, Jätkäsaaressa (Tyynenmerenkatu 2) 15.11.2020 klo 15:00. Hallitus kokoontuu klo 13:00. Kokouksen päätteeksi tarjolla pientä purtavaa. Kokouskutsu ja esityslista liitteineen on lähetetty jäsenistölle kirje- tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 11 § määräämät vaalikokoukselle k..
  Lue lisää
 • Vuosikokous 2020
  Collegium Culinarium - CC-Kilta ry:n vuosikokous päästään pitämään vihdoinkin 30.9.2020 Clarion Hotel Helsingissä Jätkäsaaressa. Edelleen herkästä tilanteesta johtuen, kokoonnumme väljästi ja kokoukseen voi osallistua myös etänä (tästä ohjeet myöhemmin). Huomioithan kuitenkin, että äänestäminen ei tällöin ole mahdollista, mutta tarvittaessa voitte kirjoittaa valtakirjan jollekulle paikan päälle tu..
  Lue lisää
 • Rapujuhlat 2020
  Nyt on taas aika sisaryhdistystemme kanssa vietettävän railakkaan rapujuhlan, joka vietetään tänäkin vuonna toivottavasti perinteiseksi paikaksi muodostuvassa Ravintola Perhossa 12.9.2020 klo 16:30 alkaen. Tulethan sinä ja seuralaisesikin mukaan juhlaamme ja teet siitä vielä hauskemman ja ikimuistoisemman! Ilmoittautumiset ja maksut Holvi-verkkokaupan kautta 28.8.2020 mennessä. Ilmoittaudu tästä ..
  Lue lisää
 • Vuosijuhla 2020 Brunssi
  Hilton Helsinki Strand 11.1.2020 klo 11:00 Johan Stenbergin ranta 4, Helsinki Pukukoodi: Smart casual
  Lue lisää

Collegium Culinarium / CC-Kilta ry

Isokaari 10
00200 HELSINKI
cc.kilta@kolumbus.fi
044 2319 600

#collegiumculinarium

Kirjaudu sisään