Collegium Culinarium

CC-kilta Ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

CC-kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Markku Häiväläinen.

  • Opastettu tutustuminen Eduskuntaan

     Tutustumme uudistuneeseen eduskuntataloon 19.2.2018 klo 14.30. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Huomioi, että sisäänpääsyyn tarvitaan henkilöllisyystodistus. Suunnitelmissa on myös, että vierailun jälkeen illastamme yhdessä jossain läheisessä ravintolassa. Ilmoittautuneiden kesken sovimme ennakkoon paikan.Tutustu vierailuohjeisiin seuraavan linkin kautta:

    https://www.eduskunta.fi/FI/tietoaeduskunnasta/vierailulle_eduskuntaan/Sivut/default.aspx

    Ilmoittaudu Holvin kautta:

      Takaisin

Collegium Culinarium / CC-Kilta ry

Isokaari 10
00200 HELSINKI
cc.kilta@kolumbus.fi

Puheenjohtaja Markku Häiväläinen
Gsm. 040 715 3430
Email. markku@haivalainen.com

Kirjaudu sisään