Suomen Hovimestarien Kilta ry
~ Collegium Culinarium ~

Ilmoittautumiset matkoille
HOLVI-palvelun kautta:

  

Tapahtumat ja matkat

  

  • Vuosijuhla 2018

      KUTSU Avec

    VUOSIJUHLA 5.– 6.1.2018

     

    Paikka           Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki               

    Regaalirituaalit Bysa 2

    Perjantai 5.1.2018 klo 18.30. Pukukoodi: SMOKKI TAI TUMMA PUKU

    Illallinen         Perjantai 5.1.2018 

    SUOMI 100- Vuotis Juhlamenu Bysa 3

    Sokerisuolattua jäämerenlohta, savustettua lohenmätiä, tillimajoneesia ja mallasleipää L
    Poron fileetä, poron etuselkää, paistettuja tatteja sekä rosmariini-pihlajanmarjakastiketta L, G
    Mustaherukka - “vispipuuroa” ja valkosuklaavanukasta L

    Brunssi  

    Lauantai 6.1.2018 klo 10.30 – 15.00 (ruoka esillä klo 13:30 asti) Bysa 2


    Ruokajuomat sisältyvät hintoihin.

                  

      

     

     

     

     

     

         

    Ilmoittautumiset ja maksut Holvi-järjestelmän kautta 22.12.2017 mennessä www.cc-kilta.fi!

    Majoitus       2-hengen standardihuone 100 € / vrk.  1-hengen standardihuone 100 € / vrk

    "Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimiston kautta sähköpostitse reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi tai puhelimitse +358 10 850 3810. Inhouse Sales toimisto on avoinna arkipäivisin klo 08:00 – 18:00.

    Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen "cc-kilta". Kaikkiin huonevarauksiin tulee ilmoittaa majoittujan nimi / majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

    Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä viimeistään 29.12.2017

    Kukin majoittuja varaa ja maksaa oman huonevarauksensa. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa. Yksittäinen kiintiöstä tehty huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta klo 16:00 mennessä tulopäivänä. "

    Lisätietoja      jyrki.kemppainen@gmail.com ja 040 5662210.

     

    Lahjoitukset

    Otamme vastaan lahjoituksia arpajaisiin ja huutokauppaan.

    Yhteyshenkilö: markku@haivalainen.com ja puh. 040 715 3430

     

    LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

     

         

      Takaisin

  

  

  

Suomen Hovimestarien Kilta ry - Collegium Culinarium

Isokaari 10
00200 HELSINKI
collegiumculinarium@gmail.com
044 2319 600

#collegiumculinarium