Collegium Culinarium

CC-kilta Ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

CC-kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Markku Häiväläinen.

 • Tutustuminen ilmailumuseoon ja Clarion hotelliin 22.5.2018

  ILMAILUMUSEO ja KEVÄTKEIKAUS 22.5. klo 18.00 tapaaminen Clarion lentokenttähotellin aulassa. 

  Tutustutaan ainutlaatuiseen museoon ja Aviapoliksen erilaiseen Clarioniin, missä myös vietetään iltaa runsaasta, keväisestä buffetista nauttien sisältäen lasillisen viiniä. Sisäänpääsy museoon ja buffet 25 €, josta Clarion lahjoittaa 1 € Icehearts-järjestölle. Kätevin tapa on tulla junalla: Aviapolis-pysäkki ja uloskäynti Aviapolisbulevardi. Matka kestää n puolituntia Helsingistä. Omalla autolla tulijat suosittelemme Ilmailumuseon parkkipaikkaa.

  Lisätietoja markku@haivalainen.com

   

    Takaisin

Collegium Culinarium / CC-Kilta ry

Isokaari 10
00200 HELSINKI
cc.kilta@kolumbus.fi

Puheenjohtaja Markku Häiväläinen
Gsm. 040 715 3430
Email. markku@haivalainen.com

Kirjaudu sisään