Suomen Hovimestarien Kilta ry - Collegium Culinarium

Suomen Hovimestarien Kilta ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

Kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Stefan Sjöblom.

  • Turun retki 9.6.2018

    Teemme kesäpäiväretken historialliseen Turkuun. Lähtö tapahtuu klo 10.00 bussilla Helsingistä ja paluu Turusta n 20.00-21.00. Hinta alkaen 40 € sisältää bussin, lounaan ja opastetun kierroksen historiallisessa 1960 valmistuneessa museo laiva “Nolla Boressa”. Turun linna on laivasta vain kiven heiton päässä. Muu ohjelma rakentuu  saamiemme vinkkien mukaan. Ravintola Ludusta on jo tehty kiintiövaraus. www.ludu.fi. menuineen. Neljän ruokalajin illallinen samppanjoinen ja ruokajuomineen 100 €.  Retki toteutuu, mikäli mukaan tuulee minimi 16 osallistujaa. Ilmoittautumiset viimeistään 1.6. mennessä Holviin. Siellä voit valita, osallistutko myös Ludun illalliseen.

      Takaisin

Suomen Hovimestarien Kilta ry - Collegium Culinarium

Isokaari 10
00200 HELSINKI
collegiumculinarium@gmail.com
044 2319 600

#collegiumculinarium