Collegium Culinarium

CC-kilta Ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

CC-kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Markku Häiväläinen.

 • Kiltalaisilta kiltalaisille

  Hyvä kiltasisar, hyvä kiltaveli

  Vuosi 2018 on jo hyvässä vauhdissa ja sen myötä tulevien tapahtuminen suunnittelu. Tulossa on niin tutustumisia, kokouksia, ulkoilua kuin tietysti Miklin talkoot.

   Hallitus myös järjestäytyi tammikuun kokouksessaan ja sivuiltamme voit käydä katsomassa nykyisen hallituksen kokoonpanon tehtävineen ja vastuualueineen

   

   

  EDUSKUNTATALO 19.2. tutustuminen uudistuneeseen eduskuntataloon klo 14.30. Paikkoja tälle mielenkiintoiselle kiertokäynnille on vielä jäljellä, nopeasti siis Holviin. Huomioi, että sisäänpääsyyn tarvitaan henkilöllisyystodistus. Suunnitelmissa on myös, että vierailun jälkeen illastamme yhdessä Manalassa. Mikäli lähdet mukaan Manalaan, ilmoita siitä 15.2. mennessä sihteerille riitta.vesterinen@haikko.fi. Eduskuntaan menoa varten Kokoonnumme klo 14.15 B ovella pääportaikon oikealla puolella. Ilmoittautuneille tulee vielä erillinen lisäohje tutustumisesta.

   

  VUOSIKOKOUS 18.3.  risteilemme  perinteisesti Tallinnaan Viking Line XPRS klo 11.30 Katajanokalta. Paluu klo 17.00 Tallinnasta ja Helsingissä ollaan 19.30. Virallinen kutsu tilinpäätöksineen lähetetään erikseen. Muista, että vain jäsenmaksunsa maksaneet voivat osallistua kokoukseen. Avecit pääsevät luonnollisesti mukaan risteilylle hintaan 45 € (sisältää matkan lounge-alueelle pääsyn sekä buffet-ruokailun). Jäsenille matkan kustantaa kilta. Tähänkin ilmoittautumiset tutusti Holvin kautta viikolla 7.

   

  ULKOILUPÄIVÄ 8.4. Haikon Kartanon puistossa. Mukaan päivään olemme kutsuneet baari- ja keittiömestarit sekä portieerit. Aikataulu ja yhteiskuljetukset tarkentuvat, mutta ajatuksena on mm ulkopelien ohessa tutustua toisiimme, syödä merenrannan laavulla soppaa ja paistaa makkaraa. Laita päivämäärä jo nyt ylös ja ota koko perhe mukaan!

   

  ILMAILUMUSEO ja KEVÄTKEIKAUS vko 21 toukokuussa. Tutustutaan ainutlaatuiseen museoon ja Aviapoliksen erilaiseen Clarioniin, missä myös vietetään iltaa keväisestä buffetista nauttien

   

  MIKLIN TALKOOT 17.5.-20.5. Mahdolliset ennakkotiedustelut Mikli-toimikunnan vetäjälle Erno Bedretdinille kingcateringoy@hotmail.com

   

  TURKU 9.6. teemme kesäpäiväretken historialliseen Turkuun. Hallitus ottaa vastaan vinkkejä tutustumispaikoista.

    

  KUUKAUDEN VINKKI 14.2. Vie ystäväsi Ystävänpäivän kunniaksi ravintolaan. Vaikkapa sellaiseen, missä työskentelee kiltalainen!

   

   

  Collegium Culinarium, CC-Kilta ry hallitus

  Kirjoita artikkeli tähän...

    Takaisin

Collegium Culinarium / CC-Kilta ry

Isokaari 10
00200 HELSINKI
cc.kilta@kolumbus.fi

Puheenjohtaja Markku Häiväläinen
Gsm. 040 715 3430
Email. markku@haivalainen.com

Kirjaudu sisään