Suomen Hovimestarien Kilta ry - Collegium Culinarium

Suomen Hovimestarien Kilta ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

Kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Stefan Sjöblom.

  • Haikko ulkoilupäivä 8.4.2018 klo 10:30

    Haikon Kartanon puistossa koko perheelle. Mukaan päivään olemme kutsuneet baari- ja keittiömestarit sekä portieerit. Ajatuksena on erilaisten ulkopelien ohessa tutustua toisiimme, syödä merenrannan laavulla soppaa ja paistaa makkaraa ruokajuomineen. Haikon uudistettuun kylpyläänkin on halukkailla mahdollista tutustua iltapäivän aikana eli uimakamppeet omine pyyhkeineen mukaan (lisämaksu 5 € / hlö paikan päällä).

     

      Takaisin

Suomen Hovimestarien Kilta ry - Collegium Culinarium

Isokaari 10
00200 HELSINKI
collegiumculinarium@gmail.com
044 2319 600

#collegiumculinarium