Collegium Culinarium

CC-kilta Ry on valtakunnallinen vuonna 1962 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia ja kehittää hovimestari-, esimies- ja vieraanvaraisuustaitoja, sekä hotelli- ja ravintolakulttuuria ja sen perinteitä Suomessa. Yhdistys järjestää jäsenistölleen ammatillista koulutusta, opintomatkoja ja virkistystoimintaa. Kilta osallistuu ravintola-alan ammatilliseen koulutukseen ja sen kehittämiseen sekä toimii ammatillisen ja sosiaalisen keskustelun foorumina jäsentensä keskuudessa.

CC-kilta on aatteellinen, mutta poliittisesti puolueeton, eikä osallistu työmarkkinapolitiikkaan. Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä, että tukijäseniä. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hotelli- ja ravintola-alalla vähintään viisi vuotta toiminut henkilö, joka työskentelee esimiestehtävissä. Tukijäseneksi voidaan hyväksyä yhdistystä lähellä olevien yritysten edustajia tai yksityisiä henkilöitä jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa ja aatetta.

Puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Markku Häiväläinen.

  • Vuosikokous 18.3.2018
    Risteilemme perinteisesti Tallinnaan Viking Line XPRS klo 10:30 Katajanokalta ja tulemme Tallinnaan klo 13:00 . Paluu klo 17:00 Tallinnasta ja Helsingissä ollaan 19:30. Lähtöselvitys suljetaan puoli tuntia ennen laivan lähtöä. Virallinen kutsu tilinpäätöksineen lähetetään erikseen sääntöjen mukaisesti. Muista, että vain jäsenmaksunsa maksaneet voivat osallistua kokoukseen. Avecit pääsevät luonnol..
    Lue lisää
  • Kiltalaisilta kiltalaisille
    Hyvä kiltasisar, hyvä kiltaveli Vuosi 2018 on jo hyvässä vauhdissa ja sen myötä tulevien tapahtuminen suunnittelu. Tulossa on niin tutustumisia, kokouksia, ulkoilua kuin tietysti Miklin talkoot. Hallitus myös järjestäytyi tammikuun kokouksessaan ja sivuiltamme voit käydä katsomassa nykyisen hallituksen kokoonpanon tehtävineen ja vastuualueineen EDUSKUNTATALO 19.2. tutustuminen ..
    Lue lisää

Collegium Culinarium / CC-Kilta ry

Isokaari 10
00200 HELSINKI
cc.kilta@kolumbus.fi

Puheenjohtaja Markku Häiväläinen
Gsm. 040 715 3430
Email. markku@haivalainen.com

Kirjaudu sisään